Norrköpings utställningen 30 november 2002

Tåget till Katrineholm gick 08.42 från Göteborgscentral. Det var ett X2000 tåg, och det var första gången jag åkte med ett sådant tåg. Väl i Katrineholm ca 11.00 fick vi byta tåg för att komma till Norrköping. Klockan 11.20 var vi framme, haffade en stor taxibuss och kom fram till utställningen i helt ok tid. 
Jag och mina chillor var inte ensamma med att åka från GBG. Susanne och hennes son + två chillor var med. Sedan kom det 2 st. till med tre chillor på från Skövde. Sedan i Katrineholm kom en till med en chilla. Så sex personer och åtta chinchillor, blev tåg sällskapet. *L*

Det var många chinchillor anmälda ca 80 st.!!! (Väldigt hård konkurrens.) Så vi var lite oroliga att det skulle ta otroligt lång tid. Eftersom vi i tåg sällskapet var tvungna att åka därifrån kl. 18.00 för att hinna med tåget 18.35. Så jag var beredd på det värsta, att Tammie inte ens skulle hinna bli bedömd eftersom hon är i Baby-klassen och den klassen är näst sist. Men det löpte på väldigt bra. Bedömningen blev klar ca 16.00-16.30 och prisutdelningen startade runt 17.00.
Sen att vi fick lite panik när taxin inte kom som vi hade beställt kl. 18.00 utan den kom tio minuter senare. Allting ordnades till slut.

Lokalen var lite annorlunda, men det gick bra ändå.
Domaren stod i ett eget litet rum. Nackdelen med det var att alla  inte kunde se bedömningen samtidigt . Fördelen var att chillorna fick stå i korridoren och då kunde man peka och prata hur mycket man ville utan att vara rädd att domaren skulle kunna höra. Men det var otroligt trångt att gå runt och titta på chillorna förstås. En till fördel med det lilla bedömnings rummet var att man kunde sitta där inne och kunna höra vad domaren säger. Det blev inget högt sorl där inne.

Hela lördagen gick åt till utställningen, så då kan det bli jobbigt att bara leva på mackorna man tog med sig på tåget, men tack o lov fanns det en som hade bil och Norrköping var civiliserat med McDonalds. *L* 

Resultaten: Salomon fick 74 poäng. Tammie fick 76 poäng. Precis vad de har legat på vid deras andra utställningar. 

En lyckad dag precis som de andra utställningarna jag har vart på.

MVH Cicci

 

www.cicci.owns.it