Chillaträffen

2003-03-29:
Då var det chillaträff nära mig, började kl 13.00. Det blev lyckat och skoj, tyvärr blev det färre än vad det skulle vara från början. Vi var 7st. Två 12 åringar från Partille, två 14 åringar från Mölnlycke och en 15 åring från Askim och då jag som är 20 och Susanne som är 40. 
Vi hade chillaroligt så klart! Alla hade med sig en chinchilla var. (Lisa - Amber, Sanna - Silver, Isabell - Billy ca 2-3år, Sandra - Sillan 9år, Karin - Österängens Elsa ca 5 månader och jag med Ekebergas Tambowie ca 9 månader.) Alla var gråa, förutom Susannes Klarabella som är ljusbeige. Vi gosade och visade upp våra chillor, vägde även dom. Sedan satt vi och fikade och snackade chilla.
Sedan kl. 14.00.kom Susanne med nätet som vi ska bygga utställningsburar av. Tyvärr var 12åringarna tvungna att åka iväg, så det blev vi fem kvar att arbeta. Det gick bra att knipsa, fila och bända och allt vad vi gjorde. Snacket och fikat fortsatte såklart *L*. 
Träffen avslutades runt 18.00. Det kommer antagligen anordnas en till träff ganska snart i samma lokal. Vill ni vara med nästa gång så är det bara att kontakta mig. Tyvärr hann jag aldrig göra ett gruppfoto, men lite arbetsfoton blev det i alla fall. 

Ha det gött! *kram* Cicci


Det är Sandra som håller i Isabells (till höger) chinchilla Billy.


Till höger sitter Susanne (SCAF's webtant) och knipsar en bursida. Till vänster sitter Isabell (på stolen) och Sandra, från Mölnlycke och arbetar febrilt.

 

www.cicci.owns.it