Utställning i Halmstad

Halmstad utställningen 8 mars:
Så underbart att utställningarna har kommit igång igen! 67 st. chillor deltog och Jan Pehrsson var domaren. 
Tammie var den som fick ställas ut och hon tävlade i Junior hona klassen. I den klassen deltog 8 stycken chillor. Tammies resultat blev 75 poäng. Hon är mitt i en pälsväxling så hennes päls såg inte så speciellt bra ut och plus att hon behöver växa till sig lite. En rolig kommentar från domaren var "salt & peppar". Det är just för pälsväxlingens skull, pälsen är prickig och ojämn.
Som vanligt hade jag väldigt roligt. Jag fick åka med Susanne och hennes son plus deras 4 chinchillor ner till Halmstad och så klart hem igen. Vi var där ca tio över tio. Vi hjälpte till med fika och lite annat. Det härligaste var att se alla nya, häftiga och fräscha grejer som föreningen har köpt in. Självklart var man tvungen att ha en gör snygg svart topp med tryck och dekaler m.m. Alltid roligt att köpa lotter också och där vann jag 3st chillavykort och en SCAF-penna.
Roligt att träffa nya människor och självklart de bekanta!
Det blev en sen dag. Vi kom inte iväg från Halmstad förrän ca sju, halv åtta på kvällen, var hemma kvart över nio. Det kändes verkligen att det saknades händer. Det är tråkigt att många är så snabba på att sticka iväg. Hoppas alla hade en trevlig dag!
Vi ses väl i Habo?!

*kramisar* Cicci the webmaster

 

www.cicci.owns.it