Halmstad Utställning 3 april

Incheckningen skulle starta kl 10.00 och bedömningen kl 11.00. Jag vill alltid vara med och hjälpa till så jag ville vara där tidigare. Så jag och min följeslagare Josefin skulle åka den 2 timmar långa färden redan kl 07.00. Dagen startar inte så bra för min del, jag försover mig. Jag vaknar kl 06.50 och märker att jag har glömt att ställa om stereoklockan till sommartid. Men snabb som jag är och lite smart över att jag förberedde det mesta redan kvällen innan så blev jag bara en kvart försenad.
Jag ställde ut Tammie, men Salomon fick följa med som maskot. Han följde egentligen med för att jag ville att Lena hans uppfödare skulle titta lite på honom eftersom han är pälsbiten. 
Josefin ställde ut sina tre stycken chillor. Palletten´s Cia (BV), Tyzon (beige) och Dexter (svart ebony).
Resan gick smärtfri tack o lov och det var lätt att hitta. 
Det var 55 st chillor utställda denna dag. Det var många gäster från Danmark som kom över och visade upp deras fina djur.
Pernilla Dorch var dagen till ära utställningens domare. En utmärkt sällskapsdomare, väldigt duktig och har mycket att ge.
Tammie tävlade för första gången i den grå vuxen klassen. Hon blev 4:a av fem och fick 76 poäng. Det positiva är att hon har kort och fin päls, men det negativa är att pälsen är lite för fet och skivar sig och då även "klipper dåligt". 
Efter bedömningen och prisutdelningen hade vi årsmöte och medlemsmöte. Det fanns en del att ta upp och få ordning på nu när föreningen har blivit så stor som den är.
Vi var hemma igen kl 21.00. En heldag åt chinchillaaktivitet, så skoj och underbart det bara kan bli. Väl mött på årets andra utställningar!

*kram* Cicci, Salomon och Tammie


www.junfors.se/cicci