Örebro Utställning 15 maj

Vi visste att det skulle bli en mycket lång dag. För det var nämligen rekord många anmälda chillor. 106 st! 
Domaren var Rebecka Wolden från Norge. Så det var gäster från både Norge och Danmark.
Ungefär runt halv åtta på morgonen kom Susanne och Lena, som hade åkt upp från Halmstad, och hämtade mig. Jag hade med mig Tammie. Hon såg lika hemsk ut i pälsen som hon gjorde på förra. Men det är så himlarns roligt med utställningar!
Vi åkte i ett sträck upp till Örebro. Var framme ca halv elva. Nu när vi hade långväga så var vi gäster och det mesta var redan iordningsställt. Men så klart hjälpte man till att plocka ner och ihop allting vid utställningens slut. 
Första klassen tog längst tid och det kan man förstå med tanke på nya domarkort, referens djur ska tas ut och få en helhet av bedömningen. Tammie är ju i den grå seniorklassen som alltid är först.
Hon fick 78 poäng. Placeringen vet jag inte för det stod inte med på domarkortet. Så det är faktiskt två poäng bättre än förra och det är lite halva poäng på pälsen som höjer upp.
Bedömningen började kl 11 och tog slut runt 19 tiden. Men även om vi var många som hade långt att åkte så höll vi ett styrelsemöte också eftersom vi var så många samlade. 
Vi kom iväg runt halv tio tiden. Jag hjälpte till att köra på hemvägen, vi bytte vid Mariestad eller nått. Så jag var hemma vid halv ett på natten, stackars Susanne som hade en halvtimma kvar och köra och ännu mer synd om Lena som hade en timma utöver det ner till Halmstad. 
En lång dag, men det är den värd! Hade otroligt skoj och jag tackar så mycket Karin Johansson för sällskapet, väldigt kul att utbyta chillaerfarenheter.

*kram* Cicci, Salomon och Tammie

 


www.junfors.se/cicci