Älskade Tammie!

1 maj 2005 - Tammie finns inte mer
Idag kl 14.45 avled Tammie på djursjukhuset Blå stjärnan i Göteborg.
Tammie bodde hos sin uppfödare Ulle för hon skulle paras. Tammie var mycket lycklig för hon fick äntligen bo tillsammans med sin första kärlek, Tågarps Jim Beam. Klockan nio på morgonen ringde Ulle till mig och berättade att Tammie mådde inte bra. Hon hade tappat mycket i vikt under veckan och under natten tills idag hade hon tappat ytterligare 50 gram. Hon kunde inte röra sig, hade inga krafter kvar. Hade mycket svårt att hålla sig upprätt utan föll till sidan hela tiden, men hon kämpade. Igår kunde hon röra på sig men uppträdde lite lojt.
Jag och min sambo hoppade in i bilen och körde till Sandared för att hämta upp Tammie och sedan till Göteborg. Vi var i djursjukhuset kl 10.45. Tammie var försäkrad så det var inga tvivel för mig att åka till djursjukhuset akut och på en helgdag. Tammie mådde verkligen inte bra. Hennes hjärta slog inte som det skulle, hon hade kommit in i en cirkulationschock. Andades mycket tungt och mödosamt. Hoppet tändes ändå när man visste att hon skulle få vätska, näring och värme. Men man kunde inte ställa någon prognos på henne eftersom hon var så illa som hon var. Klockan 15 så ringde veterinären och berättade att hennes hjärta hade stannat.
Tammie blev 2 år och 10 månader.
Tyvärr kommer man nog aldrig få veta vad det va som tog Tammie från jordelivet. Det enda yttre som man hittade var ett bett på huvudet, men det såg ut att ha läkt fint. 
Jag är glad över att Tammie fick ett par riktigt roliga och lyckliga veckor tillsammans med en riktig chillakarl, innan detta mycket tragiska.
Jag önskar dig allt väl min älskade Tammie./ Matte Cicci

2 maj - Tammie begravdes
Idag hämtade jag Tammie från blå stjärnan. Jag fick henne i en fin kartonglåda. Det var riktigt jobbigt och stå där o vänta i väntrummet bland alla levande husdjur som var där.
Tammie begravdes hos mina föräldrars trädgård i Partille. Vi köpte en liten rododendron buske, så Tammie kommer alltid finnas kvar och blomma varje år.


www.junfors.se/cicci